Afbeeldingen website BDL (3).png

Nu het nieuwe jaar van start is gegaan heeft onze chef weer een heerlijk exclusief menu samengesteld voor onze thema avond op donderdag 20 februari! Dit keer gaan we vegetarisch: laat je verrassen door bijzondere combinaties met groenten in de hoofdrol! Onze chef heeft spannend 4-gangenmenu gemaakt waarbij je de vis of het vlees niet eens mist: laat jij je verrassen door onze chef?

Reserveren?

De kosten voor deze exclusieve thema avond zijn €47,50 per persoon. Reserveren is verplicht en kan gemakkelijk en snel rechts onderin op deze pagina. Bellen of mailen mag natuurlijk ook! Dieetwensen van toepassing of gasten binnen het gezelschap die liever iets anders eten? Geef dit even door bij je reservering, daar houden we natuurlijk graag rekening mee.

Vegetarisch menu 2025

Voorgerecht
  • Tataki van gerookte bietjes met crème van zwarte knoflook, appelcompote, gepofte bietjes, zoetzure chioggia biet, zuurdesemcroutons, yoghurtdressing & groene kruiden
Tussengerecht
  • Geroosterde spitskool met schuim van Parmezaanse kaas, gekarameliseerde uien, crème van rozijnen, zoetzure druiven, gehakte wal- en pecannoten & salade van venkel
Hoofdgerecht
  • Gnocchi met truffelroom, gebakken paddenstoeltjes, eidooiercrème, geroosterde pastinaak, bieslook, pastinaakcrème & aardappelchipjes
Nagerecht
  • Cremeux van mandarijn met Napoleon gemarineerde mandarijnenmousse, crumble van pure chocolade, gekarameliseerde hazelnootjes & ganache van koffie