pexels-photo-1616113.jpeg

Heb je iets te vieren en zoek je een ruimte of een besloten feestzaal in Vught? Boerderij De Loonsebaan heeft diverse mogelijkheden en we staan klaar om een fantastisch feest voor je te organiseren!

Privé & zakelijk

Zowel voor privé gelegenheid als zakelijke bijeenkomsten zijn er mogelijkheden. Denk hierbij aan een jubileum, verjaardagen, afscheidsrecepties, (bedrijfs)borrels of knallend dansfeest. Er zijn twee sfeervolle zalen beschikbaar waarvan de grootste zo'n 150 gasten kan ontvangen.

Liever buiten een heerlijke privé BBQ of gezellige borrel organiseren? Ook dit behoort tot de mogelijkheden. Er is een mooi privé terras beschikbaar dat ingezet kan worden voor jouw gelegenheid.


Catering

Op culinair gebied verzorgt onze chef samen met zijn team graag jouw gelegenheid tot in de puntjes. Van een luxe driegangen diner tot een (lunch)buffet, naar aanleiding van jouw wensen doen wij een voorstel en zorgen we dat het je gasten aan niets ontbreekt.

Arrangementen

Een feestdag is compleet als je je geen zorgen hoeft te maken over de eindrekening. Met onze arrangementen is de inhoud en de vaste prijs per persoon al van tevoren berekend, wel zo fijn om van tevoren te weten waar je aan toe bent. 

Uiteraard behoort een feest op maat ook tot de mogelijkheden. We bespreken graag jouw specifieke wensen en maken hier een passend voorstel voor.

pexels-photo-6401024.jpeg

Openingstijden

Ma. & di.gesloten
Woensdag11.00 - 22.00 uur
Donderdag11.00 - 22.00 uur
Vrijdag11.00 - 23.00 uur
Zaterdag10.00 - 23.00 uur
Zondag10.00 - 22.00 uur