2.png

Privé & zakelijk

Heb je iets te vieren en zoek je een ruimte of een besloten feestzaal in Vught? Boerderij De Loonsebaan heeft diverse mogelijkheden en we staan klaar om een fantastisch feest voor je te organiseren! Zowel voor privé gelegenheid als zakelijke bijeenkomsten zijn er mogelijkheden. Denk hierbij aan een jubileum, verjaardagen, afscheidsrecepties, (bedrijfs)borrels of knallend dansfeest. Er zijn twee sfeervolle zalen beschikbaar waarvan de grootste zo'n 150 gasten kan ontvangen.

Liever buiten een heerlijke privé BBQ of gezellige borrel organiseren? Ook dit behoort tot de mogelijkheden. Er is een mooi privé terras beschikbaar dat ingezet kan worden voor jouw gelegenheid.


Catering

Op culinair gebied verzorgt onze chef samen met zijn team graag jouw gelegenheid tot in de puntjes. Van een luxe driegangen diner tot een (lunch)buffet, naar aanleiding van jouw wensen doen wij een voorstel en zorgen we dat het je gasten aan niets ontbreekt.

Arrangementen

Een feestdag is pas compleet als je je geen zorgen hoeft te maken over de eindrekening. Met onze standaard arrangementen is de inhoud en vaste prijs per persoon al van tevoren bekend, zo kun jij optimaal genieten van jouw feest of bijeenkomst. Uiteraard is een feest op maat ook mogelijk. We bespreken graag jouw specifieke wensen en maken hier een passend voorstel voor.

3.png

Openingstijden

 

Maandag11.00 - 22.00 uur
Dinsdag11.00 - 22.00 uur
Woensdag11.00 - 22.00 uur
Donderdag11.00 - 22.00 uur
Vrijdag11.00 - 23.00 uur
Zaterdag10.00 - 23.00 uur
Zondag10.00 - 22.00 uur